وي به مشکلات موجود بر سر راه صادرات طلا و جواهر کشور اشاره کرد و گفت: مسايل گمرکي و همچنين قوانين دست و پاگيري که در اين حوزه وجود دارد مانع حضور صنعت طلا و جواهر کشور در سطح جهاني مي شود.
تقي زادگان ادامه داد: براي رفع اين مشکل اولين کاري که بايد انجام شود حذف ماليات بر ارزش افزوده براي صنعت طلا و جواهر همانند صنعت فرش است تا انگيزه ي توليد کنندگان و هنرمندان فعال اين عرصه را براي افزايش کيفيت توليدات بالا ببريم.
وي تصريح کرد: دومين کاري که براي پيشرفت صادرات طلا و جواهر پيشنهاد مي شود، اصلاح قوانين گمرکي براي اين حوزه و همچنني آزاد گذاشتن صادرات طلا مي باشد که درصورت تحقق مي توانيم با حمايت مسئولين و توجه ويژه به اين صنعت شاهد پيشرفت چشمگيري در اين حوزه و همچنين صادرات آن باشيم.
وي وضعيت کلي صنعت طلا و جواهر در ايران را وضعيت نا به ساماني دانست و گفت: متاسفانه صنعت طلا و جواهر در ايران جا مانده است و حرفي براي گفتن ندارد و اين موضوع هم از در جازدن اين صنعت در سال هاي قبل نشات مي گيرد.
تقي زادگان علت اقبال مردم به مصنوعات خارجي را کيفيت بالا دانست و اظهار داشت: وقتي مردم با کيفيت بالاي توليدات خارجي مواجه مي شوند، صد در صد در انتخاب توليدات داخلي تجديد نظر مي کنند و اگر ما مي خواهيم با مصنوعات خارجي رقابت کنيم و خود را هم سطح با آن ها بدانيم بايد توجه ويژه به کيفيت و تنوع محصولات خود داشته باشيم.
عضو هيات مديره اتحاديه طلا و جواهر کشور ابراز اميدواري کرد که با حمايت مسئولين و اصلاح قوانين و همچنين همت مضاعف فعالان اين حوزه بتوانيم ظرف مدت 5 سال آينده، يکي از صادر کنندگان مطرح جهاني در حوزه ي طلا و جواهر باشيم و با تحقق چشم انداز 20 ساله، سهم طلا و جواهر را در صادرات غير نفتي افزايش دهيم.
گفتني است دومين همايش ملي جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي کشور از 9 تا 10 ارديبهشت ماه در تالار همايش هاي نمايشگاه هاي بين المللي مشهد برگزار مي شود./106
انتهای پیام/